חשיפת שן כלואה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/08/2007 | 19:16 | מאת: גלית

לביתי בת ה-13 המצויה בטיפול אורטודנטי נדרש הליך של חשיפת שן כלואה (ניב) באופן כירורגי ולאחר מכן משיכה הדרגתית של השן למקומה. מעבר לכאב הכרוך בטיפול, היא מוטרדת ביותר מאיך זה יראה במהלך הטיפול. וזאת בעצם השאלה שלי

29/08/2007 | 20:06 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלית ותודה על פנייתך לפורום, השאלה האם הניב כלואה מהצד הפנימי של הלסת או כלפי חוץ. אם זה מהצד הפנימי של הלסת לא רואים דבר בשלב המשיכה ולבסף רואים את השן הבוקעת. אם זה מהצד החיצוני הרי שרואים חוט משיכה עדין הנמתח מהחניכיים לאזור הקוביות של הגשר. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

29/08/2007 | 22:12 | מאת: גלית

מנהל פורום טיפול אורתודנטי