ישור שיניים בשיטת SELF LIGATING

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/08/2007 | 20:42 | מאת: ירדן

ערב טוב! ברצוני לברר לגבי שיטת ישור שיניים SELF LIGATING . שמעתי שזוהי שיטה חדשנית ללא עקירות וללא גומיות והיא מיישרת את השיניים תוך זמן קצר. תודה ירדן

29/08/2007 | 00:12 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ירדן ותודה על פנייתך לפורום. שיטה זו היא עוד שיטה של קוביות אשר אינה שונה מהותית מקוביות אחרות יש מקים שניתן לטפל בה ללא עקירות ויש מקרים שחייבים לעקור. קיימת טענה כי השיטה מהירה יותר אך זה טרם הוכח חד משמעית בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי