בחירת רופא אורטודנט

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/08/2007 | 20:22 | מאת: הדס

שלום רב! ביתי בת 13.6 וזקוקה לטיפול אורתודנטי. לקחתי אותה ליעוץ לשני אורתודנטים וכל אחד המליץ לי על טיפול אחר ועל מחירים אחרים לגמרי. שאלתי היא איך אוכל לבחור אורתודנט טוב? איך אוכל לדעת או לבדוק האם יש לו הסמכה להיות אורתודנט? מה ההבדל בין אורתודנט רגיל לאורתודנט מומחה? מנסיון אישי שלי אני יודעת שאורתודנט יכול לגרום נזק לחניכיים. אנא תפנו אותי בבקשה לאתרים בהם אוכל לקרוא חומר על כך ולבדוק לגבי האורתודנט. תודה מראש הדס

29/08/2007 | 00:08 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום הדס ותוה על פנייתך לפורום שלב ראשון בבחירת אורתודונט הוא לודא שהוא מומחה ליישור שיניים ולסתות עלייך לשאול את המזכירה את השאלה במיישרין ולבקש את מספר רשיון המומחה שלו ולברר זאת במשרד הבריאות.. בהמשך מומלץ לקבל המלצות מרופאים ומטופלים. תוכלי אף לפנות לאתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org וכן לאתר ההסתדרות לרפואת שיניים: www.ida.org.il בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי