השלמת שיניים.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

14/08/2007 | 13:59 | מאת: האם אני יכולה להשלים שיניי?

בגיל די מוקדם נשברה לי שן והיא בצורת משולש כזה הפונה למטה. ואני כיום בת 14 וחצי. ברצוני לדעת האם אני יכולה בגיל כזה להשלים את השן. ויש לי גם עוד אחת אבל זה לא במצב כזה קריטי. אבל בשביל הנוחות שלי הייתי רוצה להשלים שיניי. האם אני יכולה? או מה אני צריכה לעשות? בתודה, רחל.

28/08/2007 | 23:56 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רחל ותודה על פנייתך לפורום, השלמת שיניים אפשרית בכל גיל. יש לוודא: 1. שהשן בריאה ואין בעיה באזור השורש בעקבות החבלה. 2. שיש די מקום לשיחזור הכותרת שנשברה, בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

22/10/2007 | 16:13 | מאת: מיכל

ד"ר שלום אני בת 25 ויש לי רווח בין השיניים הקידמיות. כשהייתי ילדה הלכתי לאורטודנט והוא אמר שאי אפשר לסגור את הרווח בגלל המבנה של הלסת. כיום רופא שיניים אחר הציע לי לצמצם את הרווח ע"י הוספה של חומר לשתי השיניים הקידמיות (קצת לכל צד של שן) אך הוא אמר שאצטרך בשיוף של החלק התחתון של השיניים כדי שהשן לא תיראה ארוכה. הוא אמר שהחיסרון בכך זה רגישות (של חום וקור וכד') בשיניים הללו. רציתי לדעת מה ההמלצות,השלכות בקשר לצמצום רווח בשיטה הזו. תודה רבה מיכל

מנהל פורום טיפול אורתודנטי