טיפול לילד

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/08/2007 | 15:10 | מאת: מרים

שלום, לבני בן ה-5 שיני חלב שהן קצת עקומות/צפופות בלסת התחתונה. באיזה גיל צריך לקחת אותו לאורטודנט במקרה כזה? לעומתו, לאחיו התאום נראה שיש סידור שיניים רגיל לגמרי. באיזה גיל צריך לקחת אותו? תודה, מרים

28/08/2007 | 23:54 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מרים ותודה על פנייתך לפורום, גיל הבדיקה האורתודונטית הראשונה הוא 7-8. אם קיימת הפרעה קשה במבנה הפנים או הלסתות מומלץ להבדק קודם. ניתן להתייעץ גם עם רופא השיניים המשפחתי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי