הודעה דיי דחופה לגבי יישור שיניים אשמח אם תוכל לענ

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/08/2007 | 02:11 | מאת: ---

אוקיי אז ככה אני בן 17 ואני דיי חייב לשים גשר (קוביות) עד סוף השנה.. ועדיין לא התחלתי טיפול אורטודנטי... יש מצב שעד סוף השנה אני יספיק? מאוד דחוף לי וכמו שאתה יודע ובטח מוכר לך הרבה בני נוער מנצלים תחופש גם כדי לעבור טיפול אורטודנטי כדי למנוע מצב שזה יפריע בזמן תקופת ההסתגלות בבית הספר בעיקר... מהם השלבים לפני הדבקת המכשור האורטודנטי? לפי מה שאני יודע ההדבקה היא 40 דקות אפילו פחות השאלה שלי מהפרצדורה שצרכים לעבור קודם והאם אני הספיק... שאלתי בטלפון לפני בדיקה ואמרו לי שלוקח איזה חודש ואז מדביקים את המכשור... האם יש הגיון בזה? או שיש מצב שהזמן קצר יותר ואני הספיק תוך 22 ימים? אודה לך אם תענה לי :) תודה :)

28/08/2007 | 23:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה עלפנייתך לפורום, משך הטיפול האורתודונטי תלוי ישירות באבחנה ובתוכנית הטיפול שנקבעה לך. מאחר ולא נתת שום פרטים או נתונים בעניין זה קשה לי להעריך את משך הטיפול הצפוי לך. כאמור זהו דבר מאוד אינדיבידואלי התלוי בכל מקרה לגופו. לגבי נושא ההדבקה גם כאן תלוי איזה סוג גשר האם בשתי הלסתות האם כולל טבעות. חסרים פרטים רבים כדי לענות בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי