עיוות במבנה שלד הפנים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

04/08/2007 | 16:38 | מאת: sima

לשאלתי הקודמת , נותחתי ע"י ד"ר פינקלשטיין מבי"ח מאיר בכפר סבא, על מום בחיך, אבקשך את עזרתך בנושא זה, נושא די דחוף לי, עקב שינוי מבנה הפנים שלי, וכמו כן מהי המלצתך הטובה ביותר.

06/08/2007 | 09:50 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב סימה ותודה על פנייתך לפורום, משאלתך אני מבין שאת מבוגרת (לאחר סיום תהליכי הגדילה)- לא ציינת את גילך. כמו כן חשוב לדעת מתי בומע הניתוח על ידי ד"ר פינקלשטיין, והאם כעת הוא מרוצה ממצב נשימת האף שלך? מאיזה מום חיך סבלת? כעקרון עלייך לעבור טיפול משולב אורתודונטי כירורגי לתיקון מבנה הפנים והלסתות ולהביאו לאיזון. התנאי לביצוע פעולה מורכבת שכזאת היא שיפור מלא של מצב הנשימה ודרכי האוויר. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי