יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/07/2007 | 13:59 | מאת: ויקי

ד"ר שלום! בני עובר טיפול אורתודנטי (יש לו גשר) והוא מתאמן ג'ודו. בזמן אימון או תחרות יש סכנה שהוא ייפצה בגלל הגשר. האם קיימים מגינים נוחים, שלא מפריעים לנשום ולא מציקים? איפה אפשר להזמין אותם? תודה מראש על התשובה

06/08/2007 | 09:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ויקי ותודה על פנייתך לפורום. מאחר ובנך עובר טיפול ליישור שיניים הרי שמנח השיניים משתנה כל העת ולכן אי ממליץ על מגינים שניתנים להתאמה למבנה השיניים כל פעם מחדש על ידי חימום החומר במים חמים. ניתן להשיג זאת בכל בית מרקחת. במקרים בהם מבנה השיניים קבוע ולא משתנה ניתן להכין מגיני סיליקון מותאמים ומדוייקים במעבדת שיניים על ידי רופא שיניים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

27/08/2008 | 15:22 | מאת: רינת ורדי

בני בן 11 וחצי ומזה זמן מה בקעה לו מערכת שיניים 3 ליתר דיוק מעל השיניים הקיימות השיניים הקימות התנדנדו והיום כשהוא נגע בהן שתיים מהן נפלו והוא מאוד נבהל האם זה נורמלי והאם השיניים שהיו מעל יכולות לרדת ולהתמקם במקומן אודה על תשובתך, רינת

מנהל פורום טיפול אורתודנטי