ישור שינים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/07/2007 | 02:36 | מאת: ג

כשהייתי בת 14 היו לי טבעות על השינים למשך 6 שנים היום כ20 שנה אחרי, הנני מוצאת שיש עוד מה לתקן השינים עדיין בולטות החוצה. ויש שינים פנימיות עקומות. האם יש אחריות ליישור שינים לאורך זמן? מה הנך ממליץ?

06/08/2007 | 09:13 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, השיניים כמו יתר אברי הגוף מושפעים מהדנימיקה של השינויים עם הגיל. אך טבעי הוא הדבר שעם השנים מתרחשות תזוזת וישנם שינויים. היתרון הגדול הקיים היום הוא שניתן באמצעות מכשור מתוחכם ובלתי נראה לשפר בקלות את המצב ועל כן הנני מעודד אותך לפנות למומחה ליישור שיניים להתיעצות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי