שיטות לדחיפת השיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

20/07/2007 | 16:27 | מאת: ליאת

השיניים הקדמיות עליונות שלי בולטות. הייתי רוצה לדחוף אותן פנימה. אילו שיטות יש ? האם תפקיד הפלטה לדחוף שיניים פנימה ? האם אפשר להשתמש בפלטה ולהסיר אותה מדי פעם ? מה תפקיד הפלטה ?

21/07/2007 | 22:06 | מאת: ד"ר יעקב

תנסי עם פלייר

23/07/2007 | 08:36 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ליאת ותודה על פנייתך לפורום, במקרה כזה של בליטת שיניים עליונות יש לברר תחילה האם הבעיה היא בעמת השיניים או עמדת הלסת העליונה שבולטת או דוקא הלסת התחתונה שנסוגה. על פי האבחנה מותאם סוג הטיפול בלסתות או בשיניים. פלטה עליונה לא יכולה לדחוף שיניים אחורנית אם לא פונה מקום לצרך כך לפני כן. בכל מקרה פלטה צריכה להיות מורכבת למטרה כזו כל הזמן בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי