יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/07/2007 | 22:26 | מאת: מאוכזבת

שלום כשהייתי בת 14 עשיתי יישור שיניים בקופת חולים מכבי. 3 שנים הייתי עם טבעות. היום בגיל 25 השיניים התחתונות שלי התעקמו ואני רוצה לדעת איפה אפשר לעשות פלטה שקופה וכמה זה עולה.

23/07/2007 | 08:33 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פניתך לפורום, אין מדובר בפלטה שקופה אלא סדרת פלטות שקופות בשיטת אינביזליין המבוצעת בהתאם למקרה ומותאמת למצב הפה. לצורך טיפול כזה יש לרוב גם להשיג מקום לצורך תזוזת השיניים בקשת. עלייך לפנות למומחה ליישור שי ניים לצורך התייעצות וקביעת תוכנית טיפול. ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי