טיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

09/07/2007 | 22:11 | מאת: ליאורה

שלום רב, בתי אמורה להתחיל טיפול לישור שינייה, ורציתי לדעת מספר דברים. ראשית, כמה לדעתך אמור לעלות טיפול הכולל טיפול אורתודנטי מלא ב-2 לסתות כולל מכשיר(רסן), פלינט לרנטציה חיצוני לשתי הלסתות, ותבניות לימוד? והייתי רוצה לדעת כמה יכול לעלות טיפול זה ללא המכשיר(רסן) תודה מראש.

10/07/2007 | 13:29 | מאת: ספיר

אני יכולה לעזור לי לך בקשר לגשר עצמו (הברזלים המודבקים על השיניים) לי זה עלה 8 וחצי אלף ועוד בהשתתפות של קופת חולים

14/07/2007 | 09:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ליאורה ותודה על פנייתך לפורום, מאחר ונושא יישור השיניים אינו נכלל בסל השירותים של קופות החולים הרי שהוא מסופק למטופלים במסגרת פרטית (בתשלום) או בקופות החולים עצמן או במסגרת מרפאות פרטיות. מגוון הרופאים והמחירים רחב ביותר כמקובל ביתר תחומי הרפואה הפרטית. אני ממליץ לבדוק שאת אכן מקבלת את הטיפול ממומחה ביישור שיניים ולסתות בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי