גשר בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

09/07/2007 | 17:25 | מאת: ספיר

שלום שמי ספיר בת 17 וחצי. אני אמרוה לעבור מחר טיפול אורטודנטי שבו יורכב לי המכשיר הקבוע- הגשר המתכתי. חיפשתי בכל מיני אתרים סרטונים או אלו שהם מאמרים לאיך עושים את הגשר עצמו. נכנסתי אפילו לאתר הישראלי של האורטודנטים או משהו כזה, אך לא מצאתי שם תשובה למה שאני מחפשת אודה לך אם יתאפשר לך לענות לי בהקדם האפשרי. בתודה, ספיר.

14/07/2007 | 09:24 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ספיר ותודה על פנייתך לפורום, אני מעריך שאת כבר נמצאת עם הגשר המתכתי בפיך כך שההתרגשות מאחוריך. כפי שנוכחת לדעת בודאי תהליך הרכבת הגשר הוא פשוט יחסית וכולל הכנת השיניים - ניקוי יסודי בעזרת מישחה מיוחדת, מריחת חומר המכיל חומצה לצורך הכנת זגוגית השן להדבקה ולאחר מכן מריחת דבק על השן והקוביה והצמדתה לשטח פני השן. לאחר ההדבקה מבצעים מתיחה של חוטים עדינים שגורמים לתחילת הפעלת הכוחות על השיניים. תחושי ברגישות קלה-בינונית בשיניים בעיקר בעת מגעי שיניים באוכל ובסגירה למשך 5-7 ימים מיום ההדבקה ולאחר מכן תסתגלי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

14/08/2007 | 22:50 | מאת: יעל

שלום שמי יעל . היום הייתי במרפאת שיניים והזמינו לי היום גשר אני רציתי גשר שקוף אבל במרפאה אמרו שזה בכלל לא מומלץ ושזה ניהיה צהוב עם הזמן ? זה נכון ? הייתי מאוד מעוניינת לדעת מה ההבדלים בין הגשר הרגיל לשקוף .

11/06/2009 | 19:49 | מאת: מאמי

אמא שלי רוצה שהיה לי שיניים ישרות וכול מני והיא מחפשת אורטודנט טוב וזול

11/06/2009 | 19:49 | מאת: מאמי

אמא שלי רוצה שהיה לי שיניים ישרות וכול מני והיא מחפשת אורטודנט טוב וזול

מנהל פורום טיפול אורתודנטי