טיפול אורטודנטי חוזר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/07/2007 | 23:14 | מאת: אביגיל

שלום רב, בצעירותי עברתי טיפולים אורטודנטיים רבים (מגיל 8 ועד גיל 16). כיום (בגיל 29) שוב יצאו השיניים החוצה והשיניים התחתונות "מבולגנות" משהו. אני מעוניינת לבצע תיקון \ טיפול חוזר ורוצה לדעת מה יהיה יותר עדיף - אינויזליין או סמכים פנימיים. האם זה משהו שאני יכולה לבחור, או שהרופא צריך להמליץ בהתאם למצב? כמו כן אשמח לשמוע על המלצות לאורטודנטים בצפון הרחוק (אזור קרית שמונה -> עד טבריה). ואם אין - אז גם באזור חיפה... בתודה מראש על העזרה, אביגיל.

14/07/2007 | 09:19 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אביגייל ותודה על פנייתך לפורום, ראשית יש לבצע בדיקה אורתודונטית יסודית ולקבוע מהי האבחנה ממנה את סובלת ולהבין מדוע הטיפול בילדות לא הועיל. רק לאחר מכן תקבע תוכנית הטיפול ובהתאם אליה יותאם גם המיכשור. לא כל סוגי הטיפולים ניתנים לביצוע על ידי אינביזליין ולכן יש לשקול היטב ואולי לשלב בין מספר סוגים של מכשירים. תוכלי לאתר אורתודונטים מומחים באזור מגורייך,באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי