פלטה שאבדה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/06/2007 | 14:49 | מאת: מיכל

בני איבד את הפלטה שלו שניתנה לו לאחר טיפול יישור שיניים (גשר עם קוביות). רציתי לדעת האם קבלת פלטה חדשה תעלה כסף, והאם יקח זמן עד שתהיה מוכנה. בנוסף, רציתי לדעת עד כמה זה יזיק לו שהוא לא מסתובב עם הפלטה כבר כמה ימים (ואולי גם תקופת המתנה עד שיצרו פלטה חדשה). זה כבר 4 חודשים שהוא מסתובב עם הפלטה 24 שעות ביממה. תודה רבה

30/06/2007 | 17:54 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מיכל ותודה על פנייתך לפורום, הרכבת הפלטה היא קריטית לשמירה על תוצאות הטיפול האורתודונטי שהושגו. הכנת פלטה חדשה לוקחת מספר ימים 2-4. תשלום עבור הפלטה בדרך כלל נדרש לכיסוי עלויות המעבדה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי