בת 33 רוצה ליישר שיניים ...

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/06/2007 | 16:54 | מאת: שירה

אני רוצה ליישר את השיניים שלי. הן יפות, אך בולטות וזה מפריע לי מאז ומתמיד. מהם הפתרונות המומלצים עבורי, בהתחשב בגילי? תודה, שירה

30/06/2007 | 17:46 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שירה ותודה על פנייתך לפורום, מידת הבליטה היא שתקבע את אופן הטיפול והמיכשור. אם הבליטה גדולה יש לשקול עקירות שיניים לצורך פינוי מקום להסטה אחורית של קשת השיניים. במקרים חמורים יותר יש לשקול ניתוח להסטת הלסתות ושיפור המתאם ביניהן. אם הבליטה אינה גדולה ניתן לבצע יישור שיניים רגיל. המכשור יכול לכלול סמכים אסטטיים מחרסינה או סמכים פנימיים המודבים על פני החלק הפנימי של השיניים. ניתן בחלק מהמקרים להשתמש בשיטת אינויזליין - יישור שיניים באמצעות פלטות שקופות הניתנות להסרה. יש להתאים את השיטה לפי האבחנה תוכנית הטיפול והצרכים האסטטיים של המטופל. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי