גשר ריבועים שקוף

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/06/2007 | 12:58 | מאת: vardit

צהריים טובים, לפני כמעט חודש הרכיבו לי גשר ריבועים לבן על השיניים העליונות, היה לי קשה להתרגל אליו, אך בסוף התרגלתי. עכשיו שאני מסתכלת על הריבועים שהיו לבנים בהתחלה, הם קצת נפתחו באמצע וניתן לראות את הגוון של הדבק בו הם הודבקו. האם כך זה אמור להיות, האם צריך להחליף זאת??\ מבחינה אסטטית זה לא הכי יפה. אודה לתשובתך.

30/06/2007 | 17:29 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, אין בעיה לנקות את עודפי הדבק סיב הקוביות כדי לשפר את המראה האסטטי. תופעה של צביעת הדבק סביב הקוביות נפוצה בברכה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

03/07/2007 | 21:33 | מאת: טלי

אני מעוניינת בטיפול גשר ריבועים שקוף, ביקרתי אצל אורתודנט אך ברצוני לקבל עוד כמה חוות דעת שונות ולבצע השוואת מחירים, היכן אפשרי לקבל רשימת אורטודנטים ממולצים?

06/07/2007 | 04:55 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום טלי ותודה על פנייתך החוזרת. רשימת רופאי השיניים המומחים באורתודונטיה ניתנת בלשכת הבריאות הקרובה למקום מגורייך וכן באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי