יישור שיניים לילדה בת 11 וחצי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/06/2007 | 21:24 | מאת: ליאורה

שלום,בתי בת 11 וחצי וצריכה בוודאות יישור שיניים.האורטודנט דוחה ודוחה את תחילת הטיפול שכן לטענתו עדיין יש לה מספר שיני חלב בפה ולכן צריך לחכות עד שכולן תנשורנה. אודה על חוות דעתך. בברכה ליאורה

25/06/2007 | 06:42 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ליאורה ותודה על פנייתך לפורום, טיפול אורתודונטי שעניינו יישור שיניים בלבד (ללא צורך בתיקון עמדת הלסתות או השפעה על גדילתן), מחייב בקיעת כל השיניים הקבועות. אם מדובר בבעיה במבנה או עמדת הלסתות הרי שכדי להשפיע עליהן אין צורך להמתין לבקיעת שיניים קבועות ואפשר להתחיל בגיל מוקדם יותר. כלומר הכל תלוי באבחנה האורתודונטית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי