שפתיים נפוחות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/06/2007 | 08:55 | מאת: עינת

שלום רב ד"ר נכבד ביתי בת 12.5 מתאוררת לעיתים משינה - בבוקר עם שפתיים נפוחות. ברצוני לציין שהיא בטיפול אוטודונטי + ברזלים על שיניה. האם יש קשר לתופעה לדעתך? או שיכול להיות שזו גם תופעה של אלרגיה/עקיצה וכו'. ברצוני לציין שאנו דואגים להניח לה על המקום קרח -ממש קח כדי להרגיע הנפיחות. תודה רבה מראש.

25/06/2007 | 06:39 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עינת ותודה על פנייתך לפורום, זו תופעה מוכרת בשלבים הראשונים של הגשר אך בד"כ היא חולפת במהרה. האם ניסיתם להשתמש בשעווה לבנה המרפדת את המגע בין רירית הפה לגשר? ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

25/06/2007 | 09:01 | מאת: עינת

תודה רבה ד"ר נכבד על תשובתך. אך לדעתי לא נראה שזה בגלל ה"גשר"/ברזלים בשיני הילדה. משום שגם תופעה זו קרתה לפני הדבקת הברזלים. אמנם לא "כל יום"אך לסירוגין פעם ב-חודש לערך..

מנהל פורום טיפול אורתודנטי