קיבוע ועישון

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/06/2007 | 16:02 | מאת: לין

שלום רב, סיימתי טיפול שיניים ועכשיו אני עם קיבוע, רציתי לברר האם יש מניעה לעשן כשיש קיבוע, האם זה פוגע בחומרים שממנו הוא עשוי? (ממיס אותם או הורס אותם באיזו דרך כמו שאני יודעת שקורה עם פלטה נשלפת) תודה רבה

25/06/2007 | 06:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום לין ותודה על פנייתך לפורום, אין מניעה לעשן בנוכחות קיבוע פנימי לאחר טיפול אורתודונטי. עם זאת כידוע לך העישון גורם לנטית יתר למחות ודלקות חניכיים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי