בהמשך לתשובתך - פלטות שקופות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/06/2007 | 08:51 | מאת: שיבי

אז איך אתה מסביר שרופא שיניים שמופיע באיגוד מומחי רופאי השיניים, הציע לי טיפול כזה שהוא עושה ללא שליחה לארה"ב, ולא דרך מחשב אלא ידני.....מותר לי לנקוב את שמו???? או, לציין לך את האתר שלו באינטרנט??? ולכן אינני יודעת אם ללכת על זה כי זה ממש מפתה. תודה

11/06/2007 | 10:53 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, זה בסדר גמור שהוא הציע לך את זה. זו זכותו המלאה ויש סיכויים טובים מאוד שהוא יודע מה הוא עושה ואף מצליח בשיטה שלו והכל בסדר, הוא לא היחיד שעושה זאת. אבל זה בשום פנים ואופן לא זהה להזזת השיניים במחשב - ולהפקת הפלטות על ידי המחשב לזה אין עד היום חברות מתחרות. פשוט את צריכה לדעת בדיוק מה את קונה ותפקידי בפורום כאן זה להסביר לך את העובדות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי