קיבוע או פלטה או שמא שניהם?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/06/2007 | 18:54 | מאת: סלי

שלום שוב, אני מצטערת על ההטרדה החוזרת. רציתי רק לשאול לאור תשובתך הקודמת האם קיבוע ופלטה נשלפת זהים מבחינת היעילות שלהם והאם האומנם ניתן לשים את שניהם יחד, כיוון שהרופא שלי אמר לי שאינני יכולה לשים את הפלטה בתקופה זו בה הוא שם לי את הקיבוע ואני מפחדת לנסות וכן לשים אותה בניגוד לדבריו. האם עלי לדבר איתו על כך או לסמוך על שיקול דעתו. אני רושמת זאת כיוון שאני מאוד חוששת שהמצב יחזור לקדמותו והשקעתי משאבים כלכליים ונפשיים רבים מידי בכדי לחזר על הטיפול, לכן שימור התוצאה מאוד חשוב בעיני. תודה וסליחה שוב על ההטרדה

11/06/2007 | 00:36 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

סלי תודה על פנייתך החוזרת, מאחר ויש כאן דילמה ואני איני מכיר את הבעיה המקורית ואת הטיפול שעברת בהחלט רצוי לשוחח עם הרפא ולדבוק בהנחיותיו. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודנטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי