הערכת משך זמן הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/06/2007 | 10:03 | מאת: נורית א.

שלום רב, אני מאוד מודה לך על התשובה המהירה והמרגיעה. ברשותך, יש לי מספר שאלות נוספות: 1. האם ישנן /השלכות/סיכונים לא צפויים בטיפול מסוג זה? 2. מה משך זמן הטיפול (בממוצע)? 3. האם לגילי המתקדם... (56) יש השפעה על הצלחת הטיפול באיזה שהוא מובן? בברכה ותודה מראש, נורית א.

08/06/2007 | 01:49 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נורית ותודה על פנייתך החוזרת, התשובות לכל שאלותיך טמונות באבחנה המקורית של הבעיה ממנה את סובלת ומידת חומרתה. אם אנו מדברים על בעיות בינוניות (מרבית המקרים) ועל טיפול שאינו כולל עקירות שיניים התשובה היא שאין סיכונים מיוחדים משך הטיפול הצפוי כ18 עד 24 חודשים. בגילאים מבוגרים תזוזת השיניים איטית יותר ויש להתאזר בסבלנות. הכוחות הנדרשים הם עדינים במיוחד כדי למנוע נזקים לשיניים. בד"כ לאחר הטיפול ממולץ להדביק קיבוע פנימי שהוא חוט מתכתי עדין לכל החיים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

08/06/2007 | 09:10 | מאת: נורית א.

שלום רב, זו פעם ראשונה שאני נעזרת באתר כמו שלכם כדי לקבל עיצה וכיוון. אני מאוד מתרשמת ומתפעלת מהאופן והמהירות בה קיבלתי מכם התייחסות. תודה רבה! אני גרה בסביבות ירושלים- האם תוכלו להמליץ למי עלי לפנות כדי לקבל חוות דעת שניה. אני מוצאת את עצמי מאוד חרדה למדי מהטיפול ובעיקר מההשלכות שלו על המראה שלי למשך כמעט שנתיים (המון זמן!)וכו'. שוב תודה, נורית א.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי