יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/05/2007 | 15:58 | מאת: רונית

שלום, אני בת 24, יש לי שן עליונה אחת שיצאה משורת השיניים עקב צמיחת שן בינה, היא לא התעקמה אלא רק נדחפה מעט החוצה. הייתי אצל אורתודנט והיות שאני לא רוצה מתקן קבוע כגון ברזלים הוא הציע לי פלטת לילה. מחיר הטיפול הוא 4000 ש"ח אני יודעת שלא נהוג לשאול על מחירים בפורום וכל מקרה הוא לגופו אך בכל זאת רציתי לדעת האם המחיר שניתן לי הוא סביר , כי לי זה נראה יקר תודה לעונים

20/05/2007 | 13:20 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רונית ןתודה על פנייתך לפורום, הטיפול אינו יקר רק השאלה האם פלטה שתורכב חלק משעות היממה תוכל לבצע את הפעולה, האם יש מקום לשן להכנס חזרה לקשת וכיצד היא תשמר במקום בעתיד? יש לודא פתרונות לכל השאלות מראש בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי