דחוףף!!!

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/04/2007 | 13:24 | מאת: דחוףף!! ד''ר צריך עזרה דחוף

שלום לך ד''ר אני אמור לעשות גשר ואולי לעקור 2 שיניים אני רוצה לדעת אם זה כואב והאם אפשר לעשות הרדמה כללית. אני נורא מפחד ולא מבין בזה כלום ואני צריך את עזרתך תודה!!!

21/05/2007 | 02:11 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, עקירות לצורך טיפול אורתודונטי הן דבר פשוט ולא נורא מכאיב. בד"כ מבצעים זאת בהרדמה מקומית לא מרגישים כלום בזמן הפעולה ולאחר מכן יתכן קצת אי נוחות וזה עובר תוך יומיים שלושה. ניתן לבצע זאת גם בהרדמה כללית אם אתה ממש פוחד מהפעולה אך זה לא יפתור את אי הנוחות שלאחר הפעולה. בהצלחה, בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי