"נגע"

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/04/2007 | 09:08 | מאת: שרון

לפני כשנתיים סיימתי טיפול אורטודנטי בבדיקה אקראית נתגלה אצלי נגע לא ברור ותופס מקום (אוסטאובלסטי?) הנגע נמצא בין שיניים 34 ל 35 בלסת התחתונה יש צורך לעשות ביופסיה מה הסיכונים באיזור זה? מה הסיכונים בפעולה שכזו? (אני עדיין לא מדברת על תוצאות הביופסיה...) האם עובר שם איזשהו עצב שעלול להיפגע? זה יכול להיות קשור לטיפול האורדודנטי?

21/05/2007 | 02:24 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שרון ותודה על פנייתך לפורום, נגע כזה אינו קשור לטיפול האורתודונטי. באזור עובר עצב הנקרא: mental nerve אך אני משוכנע שהכירורג שיטפל בך יעשה כל שביכולתו להמנע מפגיעה עצבית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי