קוביות בצד הפנימי של השיניים או פלטות שקופות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

16/04/2007 | 12:22 | מאת: א.א.

אני בן 22 והאורטודנט שלי הציג בפני אופציה לפיה אשים כל שבועיים פלטות שקופות שייוצרו עבורי בחו"ל על פי מבנה הפה שלי... המחיר שלהם ושל טיפול של הרכבת קוביות פנימיות הוא זהה. לאחרונה עלו במוחי חששות שהטיפול בפלטות השקופות הוא לא כל כך אמין. אני מחפש טיפול אסטתי ומהיר... מה כדי לי לבחור?

17/04/2007 | 00:11 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך, שיטת אינויזליין - שיטת הפלטות השקופות היאר אלגנטית אסטטית יעילה ויחסית מהירה. עם זאת איננה מתאימה לכל המקרים. חלק מהבעיות האורתודונטיות שלא יוכלו להפטר על ידי אינויזליין כן יפתרו על ידי גשר פנימי. שם בדרך כלל הטיפול ממושך יותר. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי