הלבשת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/04/2007 | 18:03 | מאת: מעיין

שלום, אני בת 25 והיה לי גשר כשהייתי קטנה על מנת לצמצם רווח בשיניים בעקבות חוסר של השן הגדולה.. בנוסף היה לי גם למטה גשר לישור . היום השניים למטה שוב התאקמו ולמעלה מפריעה לי ששני השינים לא באותו גודל אני לא רוצה לעשות שוב גשר כי זה הרבה כסף ואף אחד לא מבטיח שהם לא יתאקמו שוב. שאלתי היא: אני ראיתי תוכנית בארה"ב שיש סוג של פלטה שנעשית לפי גודל הלשת של אותו האדם אבל אם שיניים ישרות ואפשר להרכיב אותם כאשר יוצאים לבלות , חתונה וכו' משהו כמו עדשות לעיניים... רציתי לדעת אם זה כבר הגיע לארץ? ואם כן מה העלות של זה?

17/04/2007 | 00:06 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מעיין ותודה על פנייתך, נראה לי שאת מתכוונת לציפויי חרסינה על השיניים הקידמיות. זהו טיפול שקיים אצל מומחים לשיקום הפה. עלייך להתעניין אצלם. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי