גשר פנימי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/04/2007 | 22:07 | מאת: נופר

שלום שמי נופר ואני מעונינת לעשות גשר פנימי רציתי לשאול האם כול אחד יכול לעשות גשר זה ומה עלות הדבר?

16/04/2007 | 23:48 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נוםר ותודה על פנייתך לפורום, גשר פנימי דורש מיונות מיוחדת הנרכשת בקורסים ובהשתלמויות. לא כל האורתודונטים עוסקים בזה. גשר פנימי יקר יותר ומחירו עשוי להגיע עד כדי כפליים ממחיר טיפול קונבנציונלי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

18/12/2007 | 15:18 | מאת: נופר

שלום שמי נופר .. בעוד כחודש אני עושה גשר שקוף רציתי לשאול אם התוצאות הם אותם תוצאות של גשר רגיל?..

מנהל פורום טיפול אורתודנטי