שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/04/2007 | 19:11 | מאת: אורה

אשמח לקבל שמות של רופאים ברעננה המטפלים בשיטת אינוויזליין ושאלתי השניה היא כמה שנים אפשר להשאר עם קיבוע גשר פנימי בשיניים?

16/04/2007 | 23:46 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורה, נתחיל מהשאלה השניה, משך זמן הקיבוע הפנימי נגזר ממצב השיניים הראשוני ומשיטת ומשך הטיפול האורתודונטי. לעיתים הקיבוע עתיד להשאר לכל החיים. לגבי רופאי אינויזליין אנא פני לחברת אינדנט המשווקת של השיטה בארץ בטלפון: 03-9373784 למיה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי