ישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/03/2007 | 21:25 | מאת: סמדר

בתי תהיה בת 12 באוגוסט הקרוב. השיניים שלה בשורה העליונה לא מסודרות יפה, ונראה לי שהיא זקוקה לישור. באיזה גיל רצוי לפנות לרופא אורטודנט? והאם יש דברים מסוימים שצריך לבקש או שיטה מסוימת שעדיף להשתמש בה

16/04/2007 | 23:42 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סמדר ותודה על פנייתך לפורום, גיל 12 הוא גיל מצויין לבדיקה וטיפול במידת הצורך. שיטת הטיפול תקבע על פי האבחנה של האורתודונט. מומלץ לשמוע דעה נוספת אם קיימת התלבטות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי