כמה זמן צריך להשתמש בפלטות אורטודנטיות?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/03/2007 | 22:58 | מאת: אופיר

סיימתי טיפול אורתודנטי ואני כבר חצי שנה הולך עם פלטות אורטודנטיות כל היום. האורתודנט אומר שאני צריך להמשיך להשתמש בהם כל היום כי אין לי סגירה תקינה של הלסת העליונה והתחתונה. כמה זמן אני צריך להשתמש בהם? האם זה נורמלי להשתמש בהם כל כך הרבה זמו או שהוא פשוט מחכה שאני אתייאש.

26/03/2007 | 07:53 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אופיר ותודה על פנייתך לפורום, משך הטיפול בפלטות נגזר מהמצב האורתודונטי הראשוני ומדרת הטיפול האורתודונטי. במידה ולא הגעת לסגירה תקינה יש בעיה של היציבות ולכן עליך להשתמש בפלטות. יש מצבים בהם נדרש שימוש בפלטות למשך כל החיים עקב ליקויי סגירה. עליך לברר זאת עם האותודונט. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי