יישור 2 השיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/02/2007 | 21:40 | מאת: דניאל

שלום! יש אפשרות לשים גשר רק על 2 השניים הקדמיות? ואם אני מיישר רק את 2 השיניים הקדמיות, אני צריך לשלם מחיר מלא, כמו על גשר שלם או מופחת? תודה

16/03/2007 | 14:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דניאל ותודה על פנייתך החוזרת. לא ניתן להדביק גשר רק על השיניים הקידמיות. יש להדביק על שיניים נוספות בקשת שהן יהיו השיניים המאחזות והמעגנות. כלומר נקודת המשען של הגשר הנדרשת לצורך הזזת שתי הקידמיות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי