שן קידמית עקומה בולטת ולא אסטטית

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/02/2007 | 21:17 | מאת: חנה

בחור בן 30+,אינו מוכן לגשר על השיניים. המראה מפריע לי מאד ( אני אימו...) מה ניתן להציע לו, כדי שיסכים לטיפול שאינו גשר או פיסות פלסטיק על השיניים. אני מוטרדת - הוא פחות.

16/03/2007 | 14:14 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום חנה ותודה על פנייתך לפורום, ישנם היום מספר פתרונות למכשור אורתודונטי אסטטי למבוגרים: 1. מכשור קבוע בצבע השן המודבק על גבי השיניים - במקום גשר קוביות מתכתי מדובר בגשר בצבע השן. 2. גשר קוביות פנימי המודבק על גבי החלק הפנימי של השיניים - במקרה זה הגשר נסתר לחלוטין. 3. שימוש בפלטות שקופות להזזת השיניים - שיטת אינויזליין. תוכלי לעיין גם באתר: www.ortho.co.il כמובן שיש לבחון כל מקרה לגופו ולהתאים את השיטה הטיפולית לבעיה האורתודונטית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי