טיפול באינביזליין

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/02/2007 | 00:18 | מאת: עדידוש

שלום, אני בת 20, ולאחרונה החלטתי שאני רוצה לבצע יישור שיניים באמצעות האינביזליין- פלטות שקופות. הייתי אצל 2 אורטודונטים, אחד אמר שהוא יכול לבצע את הטיפול (שכולל הזזת לסת עליונה) והשני אמר שאין אפשרות לבצע את הטיפול עם הפלטות-רק עם טבעות... האם אתה יכול לייעץ לי בנושא?

26/02/2007 | 11:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, יישור שיניים בעזרת פלטות אינויזליין היא שיטה מודרנית ומצויינת אך מוגבלת לשימוש למקרים מסויימים של הזזת שיניים בלבד. אם מדובר בבעיה אורתודונטית שמערבת את הלסת עצמה ולא את השיניים בלבד הרי שהפלטות מסוג אינויזליין אכן לא מתאימות. כמובן שלצורך חוות דעת מדוייקת במקרה כמו שלך יש לבצע בדיקה אורתודונטית מקיפה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי