שאלה על השיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

18/02/2007 | 22:25 | מאת: אורי

אם השיניים שלי גבוהות מדי למעלה,שהן גם משום מה ממקומות יותר אחורנית מהדומות שלהן מקדימה, ישנו טיפול שמוריד אותן למטה, מבלי לדחוף את השיניים אחורה כמו בקוביות?הדבר מאוד בולט לדעתי ומדובר רק בכמה שיניים מקדימה. שאינן זהות לבניות הזוג שלהן. הטיפול פשוט?

22/02/2007 | 01:12 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

22/02/2007 | 01:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורי ותודה על פנייתך לפורום, אכן טיפול יחסית פשוט וניתן לביצוע עם זאת כמו בכל טיפול אורתודונטי זה דורש זמן. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי