משך זמן לצמצום רווחי עקירות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

17/02/2007 | 21:14 | מאת: מיקי

שלום, אני בת 30. שיניי צפופות. לאחרונה החלטתי ליישרן, עלי לעקור 4 שיניים (בלסת העליונה את מס' 4, ובלסת התחתונה את מס' 5) - אז יודבקו לי קוביות שקופות. הרופא המטפל קבע כי הטיפול ייארך כשנה-שנה וחצי. תהיתי מה משך הזמן הממוצע לסגירת הרווחים שיווצרו בשיניים בשל העקירות. יצויין כי עיקר הצפיפות - בשיניי הקדמיות. תודה מיקי

22/02/2007 | 01:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מיקי ותודה על פנייתך לפורום, אני מעריך כי בגילך הטיפול ימשך כשנתיים. בהצלחה, וד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי