לסת עליונה אלכסונית לילד בן 3

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

09/02/2007 | 12:57 | מאת: אמא

לילדי בן השלוש אובחנה לסת עליונה עקומה. האם יהיה ניתן לטפל בתופעה במהלך גדילתו, בעזרת טיפול אורתודנטי ללא התערבות ניתוחית?

22/02/2007 | 01:52 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב לך ותודה על פנייתך לפורום, סטיה של הלסת התחתונה בסגירה נובעת כתוצאה מהצרות של הלסת העליונה. יש לפתור זאת על ידי הרחבה של הלסת העליונה על ידי פלטה אורתודונטית. ניתן ומו מלץ לבצע את ההרחבה כבר מגיל ממש צעיר על מנת לאפשר לילד תפקוד תקין והמשך התפתחות מאוזנת. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי