צפיפות שיניים - תוספת לשאלה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/02/2007 | 20:27 | מאת: דנה

שכחתי להזכיר כי אני בת 43, הטיפול בשן הכלואה הוא בלסת התחתונה. הצפיפות בשיניים מתרחש בלסת התחתונה כאשר הניב ממש בולט כבר ורגיש והשן לפניו שקועה פנימה לתוך חלל הפה.

22/02/2007 | 02:25 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דנה ותודה על פנייתך לפורום, מדובר בגיל יחסית בוגר למשיכת ניב תחתונה ולכן צפוי שהטיפול נמשך זמן רב. איינני סבוקר שעקירת שן בינה נגדית תביא לזרוז כלשהוא בהבקעת הניב. אני סבור שאם נעקרה שן חלבית ועוד שן נוספת לצורך הבקעת הניב הרי שזה די מקום להבקעתה ויש להתאזר בעוד סבלנות. בבהרכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי