מספר שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/01/2007 | 15:34 | מאת: רון

שלום ד"ר 1.עברתי לפני מספר חודשים טיפול סגירת רווחים בציפוי קומפוזיט(ב4 שיניים קדמיות) היה לי רווח בין 4 השיניים הקידמיות כ3 מילימטר בין 2 הקדמיות,וכ2 מ"מ בין הצדדיות, טיפול לא סגר לגמרה את הרווחים כי היו יוצאות שיניים גדולות מדי נישאר לי מ"מ אחד בשיניים הקידמיות וקצת פחות בשיניים הצדדיות ,יש לציין שככה בנויות השיניים שלי אם מירווחים. שאלות: 1.האם אפשר להלבין את השיניים לאחר ציפוי הקומפוזיט? 2.השיניים הצדדיות אצלי קצת עקומות,ועדיין נישאר רווח קטן בין השיניים,האם בהמצאות וינירים ושיוף כל 6 השיניים (לצורך הדוגמא) אפשר להשיג "חיוך מליון דולר" משמע שיניים ישרות בלי רווחים כלל?

22/02/2007 | 02:43 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רון ותודה על םנייתך לפורום, תהליך ההלבנה אינו פועל על הציפויים כמו על האמאייל ואם ישנן שיניים שמצופות רק חלקית עלולים להיווצר הפרשי גוון . ביצוע כתרים מלאים על כל השיניים הוא דבר שיכול לתרום מאוד לאסטטיקה הבעיה היא הפגיעה הקשה בשיניים והצורך להמשיך ולתחזק את הכתרים ולהחליף אותם מידי כמה שנים זה סיפור רציני גם בריאתי וגם כספי. לדעתי עדיף להשאיר מעט מרווח מול האפשרות שהצעת וקורה בכתרים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי