פחד מהתוצאה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/01/2007 | 13:27 | מאת: אבג'

שלום רב. כבר יותר משנה אני מרכיב פלטה ( עם קוביות ) על הלסת העליונה . לפני כחודש הרופא האורטודנט אמר לי שיש סיכוי רב שיורידו לי את הפלטה עוד כ 3 חודשים. הפחד שלי הוא : ששמעתי מקרובי משפחה שכשמורידים את הפלטה נותרים כתמים צהובים על השיניים עקב אי הגעה למקומות האלה , ועקב הדבק המדביק את הקוביות. השאלה שלי היא : מי מוריד את הכתמים , והאם אחרי שמורידים גשר המטופל זכאי לטיפול שיננית חינם ? אודה על תשובתכם.

22/02/2007 | 02:48 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, כתמים בעקבות טיפול אורתודונטי הנובעים מאבנית או צביעה או שאריות דבק הוא דבר בר טיפול על ידי שיננית עם סיום הטיפול. לגבי עלות השיננית זה תלוי מה שסיכמת עם הרופא המטפל או המוסד. במקרים פחות מוצלחים הכתמים הם תוצאה של עשששת סביב אזור הקוביות ואז יש לבצע שיחזורים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי