חזרה של השיניים לאחר טיפול אורתודונטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/01/2007 | 11:39 | מאת: עדי אופיר

שלום, לפני כשנה סיימתי יישור שיניים (אני בן 16) לאחר הורדת הברזלים שיניי היו במצב מושלם, אולם במשך הזמן חלה תזוזה ונוצר בחזרה רווח בין 2 השיניים העליונות אמצעיות והן חזרו לבלוט קצת. האם זהו מצב נורמלי או שאני צריך לבקש טיפול חוזר? יש לציין שעשו לי פלטה בסוף הטיפול , שאותה שמתי לפי הנחיות הרופא במשך הלילה (מקריאה על הנושא ראיתי שצריך לשים את הפלטה 24 שעות ביממה..) תודה רבה לעונים

22/02/2007 | 02:51 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך, שינויים בעמדת השיניים הוא דבר צפוי ורצוי בתנאי שמיקום השיניים נשמר פחות או יותר בהרמוניה שהושגה עם מבנה קשתות השיניים והלסתות. במקרה והשינויים דרסטיים והמטופל דאג למלא אחר כל ההוראות מקובל לבצע מקצה שיפורים עלידי תוספת מכשור אורתודונטי פעיל. בהצלחה. ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי