לדרור שלום

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/01/2007 | 20:20 | מאת: שלום

יש ברשותי גשר פלטה הפשוט ביותר עם פס המתכת., הבחנתי היום שיש סדק בפלטה בחלקו האחורי ,. האם אני יכולה להדביק את השבר בעזרת דבק 3 שניות או דבק מגע אחר ..? אודה לתשובתך

28/01/2007 | 22:54 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך, לא, דבק 3 שניות נמס בנוזלי הפה ולכן לא יחזיק מעמד, עם זאת סדק בחלק הפלסטי של הפלטה אינו מפריע בד"כ לשימוש השוטף בה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

29/01/2007 | 18:20 | מאת: שלום

באיזה דבק כן כדאי לי להשתמש בינתיים...?אפשר לומר שזה שבר ולא סדק הוא באזור האחורי אך מחובר לחוט המתכת ש"מחזיק אתהאזור בינתיים אשמח לקבל עצתך בעניין תודה

מנהל פורום טיפול אורתודנטי