יישור שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/01/2007 | 00:43 | מאת: ויאולטה

שלום, אני בת 20 והשיניים שלי מאוד עקומות ובולטות רציתי לדעת אם קיים דבר כזה יישור שיניים בלייזר ואם כן איפה לעשות הכי בטוח ולא הכי יקר, אני לא רוצה לשים גשר כי רואים אותו וגם זה לוקח הרבה זמן. תודה

26/01/2007 | 19:27 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, הזזת שיניים אינה פעולה חד פעמית והיא דורשת מיכשור אותודונטי לצורך הפעל כוחות על השיניים. לא ניתן לעשות זאת על ידי לייזר. קיימות שיטות אסטטיות לטיפול אורתודונטי למבוגרים חומר על מגוון השיטות השונות תוכלי לקרוא באתרים: ww.ortho.co.il, www.orthoisrael.org בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי