בעית לסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/01/2007 | 10:06 | מאת: אפי

יש לי בעיה בלסת:היא עקומה ציר ימין נמצא קדימה יותר מציר שמאל, איך ניתן להזיז את ציר שמאל קדימה שהם יהי מאוזנים?

26/01/2007 | 18:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אפי ותודה על פנייתך, כפי שציינתי בתשובתי הקודמת אליך לא ניתן להזיז את הציר כלומר הפרק. מה שניתן לבצע הוא ניתוח של הלסת התחתונה כדי לתקן את האסמטריה. כפי שכבר ציינתי תיקון האסימטריה במקרה כמו שלך מבוצע היום גם בשיטת מתיחת לסתות: distraction osteogenesis. אשמח לבדוק אותך במרפאתנו ברמב"ם אנא פנה לאיילה מזכירת המחלקה בטלפון 04-8542265 בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי