שן כלואה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/01/2007 | 18:31 | מאת: ניב

שלום לפני כשנתיים אובחנה אצלי שן (ניב) כלואה כאשר שן החלב עוד לא נפלה. רופא אחד המליץ לי לבצע יישור שיניים ולמשוך את השן הכלואה. רופא אחר המליץ לי לא לעשות כלום, עד אשר יהיו סימנים שהשן רוצה לצמוח. היום אני רואה שהשן מבצבצת דרך החניכיים. מה עלי לעשות? האם ישנם טיפולים אלטרנטיביים חוץ מיישור שיניים ומשיכת השן הכלואה? תודה.

26/01/2007 | 18:40 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ניב ותודה על פנייתך לפורום, לצערי אין דרכים אלטרנטיביות לטיפול בניב הכלוא. הבאת הניב למקומה בקשת בטיפול אורתודונטי הוא הטיפול המומלץ והמבטיח בריאות השיניים החניכיים ופרקי הלסת לאורך שנים. לפיכך עליך לפנות לטיפול אורתודונטי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי