גשר 6 יחידות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/01/2007 | 04:52 | מאת: גלי

שלום למומחים אני זקוקה לגשר 5 יחידות קדמי לסת עליונה. יש לי קצת רווח בין שתי השיניים הקדמיות (השיניים המרכזיות- מקווה שהסברתי ברור) הרופאה הציעה לי להוסיף לגשר את השן הקדמית המרכזית השנייה - בטענה שכך הגשר יהיה יותר יציב, כמו כן הרווח יצומצם וגם הצבע יהיה זהה. לי לא משנה עם יהיה קצת רווח. שאלתי המרכזית היא: אם אוסיף את השן הקדמית המרכזית השנייה האם אכן הגשר יהיה יותר יציב? (ואז יהיו 6 יח') מדובר בהרבה כסף ולכן זה חשוב לי. (מקווה שהסברתי כראוי את מיקום השיניים) תודה רבה גלי

13/01/2007 | 23:27 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

אנא פני לפורום טיפולי שיניים מדובר בטיפול לשיקום הפה ולא גשר אורתודונטי

מנהל פורום טיפול אורתודנטי