טיפולי שיניים ליליד חיך שסוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/01/2007 | 13:15 | מאת: עומר

לד"ר אייזנבוד שלום רב, אני בן 26 יליד שפה שסועה ומידי כמה שנים יש לי בעיה עם שלוש שיניים קדמיות (מתחת לשפה השסועה). שאלתי הינה, האם ידוע לך על השתתפות קופות החולים בטיפולי השיניים לילדי שפה שסועה והאם זה נכון שביטוח לאומי נותן נכות מסוימת לאנשים שנולדו עם שפה שסועה. בתודה, עומר

05/01/2007 | 21:57 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עומר ותודה על פנייתך לפורום, לצערי עדיין אין השתתפות של הקופות בשיקום השיניים במקרה של חיך ושפה שסועים. לגבי נושא הנכות הרי שמגיעה הכרה מסויימת בנכות במקרה שלך. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה למומי פנים מולדים מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי