דימום רב- תיקון

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

01/01/2007 | 04:12 | מאת: גלי

היתה תקלה במערכת.. בכל אופן ד"ר דרור שלום. הייתי אצל הרופא שלי לאחר מספר חודשים בהם לא הגעתי (פעם בחודש טיפול) והיה לי דימום רב והוא אמר לי להתחיל לצחצח ולאט לאט הדימום ייפסק זאת לא פעם ראשונה ואני לא מתרגשת מהדימום אבל עכשיו זה דימום הרבה יותר גבוה...........זה לכל הרוחב הדימום הזה. וגם כואב לי מתחת לשיניים בחלק התחתון (לא יודעת איך קוראים לזה) כשיש דם. ממה זה יכול להיגרם? האם זה דלקת? משהו אחר חמור שחובה לבדוק במהירות?

01/01/2007 | 22:35 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

האם את בטיפול אורתודונטי?

02/01/2007 | 17:08 | מאת: גלי

היי כן, שכחתי לציין רופא אורותודונט. הסתכלתי היום במראה ולא רק ששורף לי ומדמם לי לאחר צחצוח. הצבע של הבשר הזה מתחת לשיניים ומעל (אני מבולבלת בין לסת לחניכיים) הוא צבע אדום חזק כזה שלא ראיתי אף פעם. גם אחרי שאני קמה בבוקר אני מסתכלת במראה וקולטת שאריות אדומות בין השיניים ובשפתיים....מין יובש כזה של דם. אני לא יודעת מה לעשות, לפנות דחוף לאורתודונט שלי? להגיע אליו למרפאה?

מנהל פורום טיפול אורתודנטי