עוד שאלה..

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/12/2006 | 11:58 | מאת: אורי

עוד בעניין ישור כמו שאני מבינה קוביות שקופות זאת הדרך היחידה למי שלא רוצה גשר , האם יש עוד אפשרויות? שהגשר לא יראה..מדובר בהמשך לשאלה קודמת בבת 13. תודה.

30/12/2006 | 23:51 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

תודה על פנייתך החוזרת, קיימות מספר אפשרויות נוספות: גשר פנימי - גשר נסתר המודבק מבפנים על גבי הצד הפנימי של השיניים(נקרא גשר לינגואלי). אפשרות אחרת היא סידרת פלטות שקופות ליישור שיניים המופקות בעזרת חברת אינויזליין עייני: www.imvisalign.com, www.ortho.co.il בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי